Recanvis de directors als centres CERCA

Just ara vinc de la presentació del nou director de l’IDIBELL, en Jaume Reventós. S’ha fet en format obert davant de tota la gent de l’institut, i l’hem acompanyat uns quants membres del patronat. En primer lloc dir que queda clar que el cor d’un institut és la seva gent. Avui s’han expressat de manera oberta opinions, dubtes, reptes que crec que en certa manera han estat resolts. Però el més important és que tothom hi ha pogut dir la seva, amb normalitat.

A l’IDIBELL hi ha professionals de gran qualitat, els quals reclamen una direcció clara i transparent. Són persones energètiques amb criteri, amb entusiasme que faran sense cap mena de dubte que en Jaume sigui un gran director i l’IDIBELL recuperi el rumb adequat.

Recentment s’han fet canvis en alguns centres CERCA i encara cal fer-ne algun altre (CED, IFAE,…). El moment de canvi de direcció és crític per a totes les institucions. Ajuda la visió transversal de tots aquests processos que podem aportar, ajuda que els patrons es comprometin a fons amb la nova direcció, però sobretot és essencial que el nou director sigui ben acollit per la seva gent. Això permet gestionar millor el moment i assolir velocitat de creuer més ràpid. I al final, això contribueix a què un país sigui més productiu i eficient, que és el que ens convé a tots.

Felicito a totes les persones d’IDIBELL pel seu suport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *