Sobre el Rock Català i d’altres músiques…

Sovint quan em cal concentració per llegir o escriure un document recorro al Rock Català per aïllar-me del meu entorn i poder entrar en vertical al tema que vull tractar. De fet recordo alguna conversa amb l’Estanislau Fons, ex director de l’AGAUR i professor de la UdL sobre alguns grups, de música, con SanJosex, etc….

De fet també l’Estanis em va encomanar una cosa que feia ell, i era que en determinades situacions ell taral·lejava en veu molt baixa alguna música o cançó. Jo ho trobava curiós però ara ho faig i resulta molt desestressant. Gràcies Estanis!

Fa poc, en el patronat d’un dels centres CERCA, pocs segons abans del seu inici, jo que en soc el secretari d’aquell centre, estava al costat del president, i em vaig adonar que ell també cantava en veu molt baixa. Vaig gaudir del petit plaer d’escoltar-lo mentre repassava els papers de la reunió. Gràcies Sr. Josep Carreras, per aquests instants de música improvisada.

Bé, nomes espero que els al·ludits no se m’enfadin.

La intenció sana i constructiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *